Ledige Jobs

I øjeblikket søger vi at besætte følgende stillinger:

CTS projektleder med stærkt entreprise-gen

Vi søger en entreprisevant projektleder gerne med installatørbaggrund. Du vil indgå i et team af drevne el-folk, hvor fokus er på sociale oplevelser, god tone og sjov i hverdagen. Stillingen er alsidig, hvor fokus vil være at varetage alle dele af forretningens vækst samt personaleledelse.

CTS elektriker/tekniker

Vi søger altid elektrikere til at styrke vores CTS afdeling. Som CTS elektriker hos TermoVision, indgår du et stærkt knyttet team af profesionelle folk som kender deres metier. Vi er ikke blege for at erkende vores grænser, for kun der kan vi afsøge ny læring og bryde vores hidtidige barrierer.

Elektriker service

Vi søger elektrikere som kan køre stabilt service på mindre opgaver. Du har et mindset som kan administrere mange mindre og ofte kompliceret opgaver, på samme tid.
Du er serviceminded og åben for nye muligheder og udviklingspotentiale, herunder også karrieremæssige vindinger.

Vi arbejder hårdt i et solidt socialt fælleskab, som gør at vi sammen kan nyde sjove og skægge stunder, mens vi går på arbejde.

Vi har en fælles målsætning om langvarige samarbejdsrelationer i virksomheden, både internt blandt kolleger og eksternt mod vores kunder.

Er du eller en du kender interesseret, så send et CV til os på service@termovision.dk. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan.

da_DKDanish
Call Now Button