TermoVision | Ledige jobs
16275
page-template-default,page,page-id-16275,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Ledige jobs

Ledige jobs

I øjeblikket søger vi at besætte følgende stillinger

Projektleder med stærkt entreprise-gen
Vi søger en entreprisevant projektleder gerne med installatørbaggrund. Du vil indgå i et team af drevne el-folk, hvor fokus er på sociale oplevelser, god tone og sjov i hverdagen. Stillingen er alsidig, hvor fokus vil være at varetage alle dele af forretningens vækst samt personaleledelse.

 

CTS elektriker
Vi søger altid elektrikere til at styrke vores CTS afdeling. Som CTS elektriker hos TermoVision, indgår du et stærkt knyttet team af profesionelle folk som kender deres metier. Vi er ikke blege for at erkende vores grænser, for kun der kan vi afsøge ny læring og bryde vores hidtidige barrierer.

 

Vi arbejder hårdt i et solidt socialt fælleskab, som gør at vi sammen kan nyde sjove og skægge stunder, mens vi går på arbejde.

Vi har en fælles målsætning om langvarige samarbejdsrelationer i virksomheden, både internt blandt kolleger og eksternt mod vores kunder.

 

 

Er du eller en du kender interesseret, så send et CV til os på service@termovision.dk. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan.